Monday, January 17, 2022
Jurnalism corect


Dr. Virgil Musta, despre alegerile locale: Dacă respectăm sau avem o minimă responsabilitate, cred că nu ar trebui să fie nicio problemă

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 22 septembrie 2020 Etichete: , ,

Dr. Virgil Musta, șeful Clinicii de Boli Infecțioase 2 a spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, susține că votul va fi sigur din punct de vedere medical, dacă vor fi respectate normele elementare de protecție sanitară: masca, distanțarea fizică și igiena mâinilor.

Dr. Virgil Musta îi îndeamnă pe cetățeni să meargă, duminică, la vot, deoarece nu ar fi nicio problemă din punct de vedere sanitar, dacă regulile de protecție vor fi respectate, potrivit Agerpres.

Dacă respectăm sau avem o minimă responsabilitate, cred că nu ar trebui să fie nicio problemă. De aceea, eu îndemn oamenii să meargă la vot. Trebuie însă respectate câteva reguli, respectiv să nu piardă prea mult timp acolo şi obligatoriu să fie cu mască, chiar dacă se întâlnesc în afara secţiei de votare. În sală, să voteze cât mai repede şi după aceea este bine să aibă un dezinfectant sau să meargă să se spele pe mâini. Dacă aceste trei reguli, de distanţare, purtare a măştii şi igiena mâinilor sunt respectate, nu va fi niciun risc de contaminare. Dacă e coadă, este recomandabil să păstrăm distanţa exact ca la magazine, un metru şi jumătate – doi între persoane, ca să nu fie probleme şi, bineînţeles, purtarea măştii”, a declarat Dr. Virgil Musta.

Sursă foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW