Tuesday, April 23, 2024
Jurnalism corect


Două vagoane dezafectate, cuprinse de flăcări în gara Cluj-Napoca. Un bărbat a fost rănit

By news.ro , in Stirile zilei , at 7 ianuarie 2024

Două vagoane dezafectate au fost cuprinse de un incendiu, duminică dimineaţă, în gara din Cluj Napoca. Primele verificări făcute de către pompieri arată că, cel mai probabil, focul a fost aprins de persoane fără adăpost, care voiau să se încălzească în unul dintre vagoane. Un bărbat a fost rănit în incendiu.

Incendiul a cuprins două vagoane dintr-o garnitură dezafectată, garată pe o linie adiacentă din Gara Cluj-Napoca.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere de la ISU Cluj, pompierii lichidând incendiul înainte ca acesta să se extindă.

„Prin dispeceratul comun din cadrul ISU Cluj, a fost anunţată compania naţională de căi ferate pentru a se opri alimentarea cu energie electrică a liniilor de înaltă tensiune situate deasupra garniturii de tren”; a anunţat ISU.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care a suferit răni minore, a fost transportat la spital. Conform primei evaluări, acesta prezenta arsuri superficiale la nivelul feţei şi suspiciuni de intoxicaţie cu fum.

„Cercetările preliminare arată că incendiul a pornit de la focul aprins de persoane fără adăpost, într-unul dintre vagoane, pentru a se încălzi”, precizează reprezentanţii pompierilor.

În urma evenimentului, Poliţia judeţeană Cluj a deschis dosar penal pentru distrugere şi vătămare corporală din culpă.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW