Wednesday, May 29, 2024
Jurnalism corect


Două transporturi cu zeci de migranți care urmau să ajungă ilegal în Ungaria, depistate la frontieră

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 3 martie 2023 Etichete: , , ,

Polițiștii de la Vama Nădlac II au depistat în noaptea dinspre joi spre vineri două autoutilitare conduse de cetățeni români, ce ar fi transportat ilegal peste 70 de migranți care își doreau să ajungă în state din Europa de Vest. Cetățenii români care conduceau autoutilitarele sunt cercetați pentru trafic de migranți.

Cei doi șoferi români le-au declarat polițiștilor că transportau paleți pe ruta Italia-România, dar oamenii legii au efectuat un control amănunțit asupra utilitarelor pe care le conduceau.

În urma controalelor, polițiștii de frontieră au descoperit acunși 76 de cetățeni străini, din Bangladesh, Pakistan, Egipt, Nepal, Sri Lanka, India, Siria, Maroc și Palestina.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șoferii români și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii depistați ascunși, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Sursă foto: PTF

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW