Sunday, July 21, 2024
Jurnalism corect


Fată de 17 ani, ucisă de iubit într-un hotel din Capitală

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 27 iunie 2024

Poliția Capitalei a fost sesizată, marți, de către o femeie, angajată a unei unități hoteliere din Sectorul 6, cu privire la faptul că într-una dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane decedate.

Potrivit autorităților, la data de 25 iunie 2024, au fost sesizate de către o femeie, angajată a unei unități hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-una dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune.

Echipajul de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menționat.

În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înțepător.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

 

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW