Tuesday, April 23, 2024
Jurnalism corect


Două persoane care aduceau droguri din Spania, arestate preventiv/Cum plănuiau să le vândă adolescenților

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 29 octombrie 2023 Etichete: , , , ,

Două persoane au fost arestate, duminică, 29 octombrie, pentru trafic internaţional de droguri, trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, respectiv efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive şi trafic de droguri de risc, informează DIICOT. 

Potrivit anchetatorilor, suspecții aduceau drogurile din Spania și plănuiau să le vândă la o petrecere „tematică” din luna aceasta(n.r. cel mai probabil de Haloween). Au fost puse în aplicare șapte  mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Cluj, fiind descoperite şi ridicate peste 400 de grame de canabis (muguri), disimulate în interiorul unui corp de canapea, două  pungi cu substanţă cristalină (3-CMC), comprimate de Diazepam, 4 telefoane mobile, un cântar de mare precizie, trei dispozitive amovibile de stocarea datelor, 8.000 de lei şi mai multe ustensile folosite pentru consumul de droguri, toate cu urme de substanţă. Ieri, 28 octombrie, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea celor două persoane, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri, trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, respectiv efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive şi trafic de droguri de risc şi mare risc.

Din cercetări, rezultă că suspecții vindeau drogurile pentru sume cuprinse între 50 și 500 de lei.

Citește și:  De unde și pe unde vin drogurile în România/Fost șef de Direcție Antifraudă: Am simulat cumpărarea de etnobotanice, pentru a putea închide magazinele în baza lipsei bonului fiscal ANALIZĂ

Sursă foto: DIICOT

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW