Sunday, April 14, 2024
Jurnalism corect


Două maşini de 29.000 de euro, furate din Italia şi Suedia, depistate de poliţiştii de frontieră din Timiş

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 14 august 2022

Două mașini căutate de autorităţile din Italia şi Suedia au fost descoperite de poliţiştii de frontieră din P.T.F. Foeni, acnunță Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara într-un comunicat de presă transmis duminică, 14 august.

Cele două mașini valorează, în total, 29.000 de euro.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Foeni, judeţul Timiş, au descoperit două autoturisme în valoare de 20.000 de euro şi respective 9000 euro, căutate de autorităţile din Italia şi Suedia.

În data de 13.08.2022, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Foeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean sârb, în vârstă de 23 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes CLA. La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Suedia, în anul 2022.

Câteva ore mai târziu, la acelaşi Punct de Trecere a Frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean sârb, în vârstă de 25 de ani, conducând un autoturism marca Opel Insignia. La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Italia, în anul 2022”, conform sursei citate.

Cele două mașini au fost indisponibilizate la sediul instituţiei.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră timişeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca, la finalizare, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Foto: Poliţia de Frontieră, Timişoara/ Facebook

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW