Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Două kilograme de heroină, găsite de procurorii DIICOT îngropate la rădăcina unui copac. 4 persoane au fost reținute pentru 24 de ore

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 26 august 2022

Două kilograme de heroină și peste 800 de comprimate de ecstasy (864) au fost găsite de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), în urma unor percheziții care s-au soldat cu reținerea a 4 persoane, potrivit unui comunicat transmis vineri, 26 august.

Cei patru sunt acuzați de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Pe 25 august, doi dintre inculpați au fost prinși în flagrant în timp ce transportau 100 de grame de heroină și suma de 6.000 de euro, se mai arată în comunicatul citat.

De asemenea, a fost reținut faptul că aceiași doi inculpați au depozitat cantități mari de heroină, pe un teren viran, din proximitatea locuinței, fiind găsite, îngropate, la rădăcina unui copac, aproximativ 2 kg de heroină și 864 de comprimate de ecstasy”, potrivit DIICOT.

Ulterior, procurorii au făcut 8 percheziții, în urma cărora au găsit 5 grame de heroină, 21 de comprimate cu substanțe psihoactive, 800 de lei și 150 de euro, dar și mai multe telefoane și cartele SIM.

În aceeași cauză s-a reținut că ceilalți doi inculpați, în mod repetat și în realizarea aceleași rezoluții infracționale, au comercializat droguri de mare risc (heroină) către consumatori din municipiul București”, au transmis anchetatorii.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: mainnews.ro/doua-kilograme-de-heroina-gasite-de-procurorii-diicot-ingropate-la-radacina-unui-copac-4-persoane-au-fost-retinute-pentru-24-de-ore/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *