Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


Două fete de 12 și 13 ani au fost atacate pe stradă de un bărbat de 35 de ani/ Acesta a mai fost arestat pentru viol

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 29 septembrie 2019 Etichete: , ,

Două tinere din localitatea Nicșeni, județul Botoșani, de 12, respectiv 14 ani, au fost atacate pe stradă de un bărbat în vârstă de 35 de ani care a mai fost arestat pentru viol, potrivit IPJ Botoșani.

Două minore din localitatea Nicșeni, județul Botoșani, au fost agresate sexual de un bărbat de 35 de ani. Bărbatul le-a abordat în timp ce fetele se deplasau pe drumul sătesc din localitate și le-a făcut semn să îl însoțească în locuri izolate „fără a exercita alte acte de agresiune asupra acestora”.

Una dintre minore a scăpat datorită unui sătean, care a văzut ce se întâmplă și i-a spus agresorului să o lase în pace, iar pe a doua minoră, bărbatul ar fi ademenit-o într-o casă părăsită, însă copila a fugit.

Conform IPJ Botoșani, faptele au avut loc pe 6, respectiv 26 septembrie. Inițial, s-a luat măsura internării la secția de psihiatrie, iar ulterior, pe 27 septembrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Botoşani, faptele au avut loc pe 6, respectiv 26 septembrie, iar bărbatul a fost identificat şi dus la audieri într-un dosar în care se fac cercetări pentru tentativă de viol.

„Instanta de judecata si-a insusit propunerea organelor judiciare si la data de 28.09.2019 acesta a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii a doua  infracțiuni de tentativa la viol”, au mai transmis reprezentanții IPJ Botoșani.

Foto: Inquam photos/ Cornel Putan

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW