Thursday, August 18, 2022
Jurnalism corect


Doi angajați de la Prefectura Constanţa, depistați cu Covid-19. DSP face anchetă

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 20 iulie 2020 Etichete: , , , ,

Două cazuri de coronavirus au fost depistate până acum la Prefectura Constanţa, după ce la începutul lunii un angajat a fost diagnosticat cu infecție cu Covid-19. Direcţia de Sănătate Publică Constanţa a început o anchetă epidemiologică.

Angajatul depistat acum cu coronavirus a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, starea sa de sănătate fiind bună. Se pare că femeia ar fi luat virusul de la un membru al familiei.

Toate birourile au fost dezinfectate, iar angajații care au luat contact cu pacientul bolnav au fost plasați în izolare la domiciliu, conform prefecturii

Prefectura Constanţa menţionează că acest caz nu are legătură cu primul caz confirmat în cadrul instituţiei, din data de 6 iulie.

„Acest virus nu ocoleşte pe nimeni, indiferent de vârstă, mediul din care provii, ori locul în care munceşti. Din păcate, este realitatea de care ne lovim în acest moment, dar asta nu înseamnă că nu vom continua eforturile pentru combaterea răspândirii acestui virus. În Prefectura Constanţa, am luat toate măsurile preventive şi le recomand colegilor mei, dar şi tuturor cetăţenilor acestui judeţ să aibă o conduită responsabilă acasă, la muncă, pe stradă, la cumpărături, practic, peste tot şi tot timpul. Îi urez multă sănătate colegei noastre şi întregii familii. Suntem siguri că vor trece cu toţii cu bine peste această încercare”, a declarat prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu, citat de news.ro.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW