Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Dosarul lui Mario Iorgulescu, preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Fara categorie , at 16 septembrie 2019 Etichete: ,

Dosarul lui Mario Iorgulescu, instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Dosarul preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost deschis după ce Mario Iorgulescu a provocat, în urmă cu o săptămână, un accident rutier care s-a soldat cu moartea unei persoane.

Dosarul este în rem, iar cercetările vizează infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal se afla sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor atunci când se afla la volanul mașinii cu care a provocat accidentul, conform rezultatelor analizelor INML

Tânărul de 24 de ani a avut o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei recoltări şi 1,76 la a doua.

Mario Iorgulescu a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias, imediat după accident, de către un echipaj SMURD, el fiind în continuare internat la terapie intensivă.

sursa foto: Facebook

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *