Monday, November 29, 2021
Jurnalism corect


Dosar penal pentru doi români din Vâlcea care ar fi vândut ilegal produse de protecție împotriva Covid-19

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 7 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Două persoane din județul Vâlcea ar fi obținut venituri din vânzarea, fără drept, de echipamente individuale de protecție împotriva virusului Covid-19, provenind din spațiul extracomunitar. În acest caz, procurorii au deschis un dosar penal pentru infracțiuni de evaziune fiscală.

„Lucrători de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală constând în aceea că două persoane din municipiul Drăgăşani, obţin venituri din comercializarea, fără drept, de echipamente individuale de protecţie împotriva virsului SARS – Cov2, provenind din spaţiul extracomunitar.

În cursul zilei de 06 aprilie 2020, pe baza mandatelor emise de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea, au fost efectuate, de către lucrători de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi Poliţia mun. Drăgăşani, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, 2 percheziții domiciliare pe raza judeţului Vâlcea, fiind identificate mai multe măşti chirurgicale de protecţie individuală, de provenienţă China, în valoare de aproximativ 17.000 lei”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Vâlcea.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW