Saturday, June 25, 2022
Jurnalism corect


Dosar penal pe numele unui cadru medical din Brăila / Angajații unui spital au fost chemați la instruire, dar fără să li se asigure măsurile de protecție 

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 28 aprilie 2020 Etichete: , , , ,

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, pe numele unui cadru medical care lucrează într-un spital din municipiul Brăila. 

Conform anchetatorilor, persoana în cauză a convocat o parte a personalului instituţiei pentru a fi instruit, însă  măsurile de protecție împotriva coronavirusului nu au fost respectate.

„În fapt, s-a reţinut că, în data de 07.04.2020, într-o unitate spitalicească de pe raza municipiului Brăila, un angajat cu atribuţii de coordonare a convocat la o instruire o parte a personalului instituţiei, fară a fi respectate măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea coronavirusului, în condiţiile în care în acea unitate era internată o persoană infectată cu COVID-19. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

sursa foto: languagelegos.com

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW