Friday, May 20, 2022
Jurnalism corect


Dosar penal în cazul bărbatului de 50 de ani, peste care a căzut un mal de pământ/ Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 12 februarie 2020 Etichete: , ,

Polițiștii din Buftea au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de muncă în cazul bărbatului de 50 de ani peste care a căzut un mal de pământ, miercuri seară, în comuna Corbeanca, județul Ilfov.

Pompierii au reușit după trei ore să îl scoată pe bărbatul aflat la aproximativ 3,5 metri sub pământ. I-au fost aplicate manevre de resuscitare, însă fără succes.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov, a fost anunțat și Serviciul de Medicină Legală Ilfov care va ridica cadavrul în vederea efectuării necropsiei.

„De asemenea, au fost informați și specialiști din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Ilfov pentru desfășurarea de activități conform competenței.

În prezent polițiștii din Buftea efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate în muncă”, a anunțat IPJ Ilfov.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW