Friday, December 9, 2022
Jurnalism corect


Dosar penal după ce o femeie din Craiova infectată cu coronavirus a fugit din două spitale diferite

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 16 iunie 2020 Etichete: , ,

Procurorii din Craiova au deschis un dosar penal in rem după ce o femeie infectată cu coronavirus a plecat din două spitale diferite, fără acordul personalului medical. Prima dată a fost găsită într-o localitate din județul Dolj, într-un mijloc de transport în care se aflau mai multe persoane.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, pe data de 11 iunie, la nivelul Parchetului a fost înregistrat un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

O femeie testată pozitiv cu coronavirus a plecat din secția de Obstretică Ginecologie a Spitalului Filantropia. În aceeași zi ea a fost găsită în comuna Giurgița din județul Dolj, într-un mijloc de transport în comun în care se aflau mai multe persoane.

Ea a fost internată apoi la Spitalul de Boli Infecţioase, dar a plecat şi de acolo, fără acordul cadrelor medicale.

“Din conţinutul actului de sesizare rezultă că, la data de 14 iunie, în jurul orelor 14,45, numita A.M., pacientă infectată cu virului SARS COV-2, a părăsit Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumofiziologie „Victor Babeş” Craiova unde era internată, fără acordul personalului medical”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova,

Procurorii desfăşoară cercetările în rem în aceste cazuri.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW