Saturday, February 24, 2024
Jurnalism corect


Dosar de vătămare corporală după ce o macara s-a prăbuşit: Soferul rănit, operaţie de 8 ore

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 3 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis un dosar de vătămare corporală după ce o macara s-a prăbuşit, sâmbătă, în centrul Capitalei, peste o maşină în care se aflau patru persoane, au declarat surse judiciare pentru mainnews.ro. Şoferul a fost grav rănit, fiind supus unei operaţii care a durat opt ore.

„Cu privire la evenimentul înregistrat ieri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea și respectiv nerespectarea normelor de securitate și sănătate în muncă.
În cauză au fost cooptați specialiști din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă București, Inspectoratului de Stat în Construcții, precum și ai Inspecției de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat.

A fost efectuată cercetarea la fața locului, de către specialiști criminaliști și polițiști ai Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, până în prezent fiind audiate mai multe persoane”, transmite Politia Capitalei.

Incidentul a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei, pe strada Matei Milo.

În maşină se aflau patru persoane, trei dintre acestea reuşind sa iasă singure din autoturism, iar a patra, şoferul, fiind încarcerată, potrivit ISU. Toţi cei patru au fost duşi la spital, şoferul fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW