Friday, May 7, 2021
Jurnalism corect


Dorel Acatrinei, deputatul AUR care se laudă în CV că știe să navigheze pe internet

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 6 ianuarie 2021

Deputatul AUR, Dorel-Gheorghe Acatrinei, se laudă în CV-ul publicat pe site-ul Camerei Deputaților că știe să folosească aplicațiile de tip Social Media sau că poate naviga pe internet. Acesta a menționat de șase ori, la capitolul competențe digitale, că poate să manevreze pachetul Office de la Microsoft.

La capitolul Competențe Digitale din CV-ul publicat de Dorel Acatrinei, acesta a menționat de șase ori că poate utiliza pachetul Office de la Microsoft, ce include aplicațiile Word, PowerPoint sau Excel.

În plus, Dorel Acatrinei se laudă că știe să folosească Facebook sau să navigheze pe internet.

Navigare Internet, Social Media, Utilizare buna a programelor de comunicare(mail messenger skype), Microsoft Office (Excel PowerPoint Word) – nivel intermediar, Zoom, Microsoft Word, Microsoft Excel, buna utilizare a retelelor de socializare facebook page, Google Drive, Microsoft Office, Skype, O bun cunoatere a instrumentelor Microsoft Office, Microsoft office word, Android”, se arată în CV-ul lui Dorel Acatrinei, publicat pe site-ul Camerei Deputaților.

Dorel Acatrinei a fost „șofer mașină de mare tonaj” sau șofer de autocar timp de 9 ani, din 2001, până în 2010. Ulterior, acesta a ocupat, timp de 10 ani, funcția de CEO la S.C. Helios Car S.R.L.

Din 2016, acesta urmează un curs de competență profesională pentru transportul rutier de mărfuri.

Sursă foto: Facebook / Dorel Acatrinei

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW