Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Donald Tusk, mesaj în limba română de susținere a Maiei Sandu la alegerile prezidențiale din Republica Moldova

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 31 august 2020 Etichete: , ,

Fostul președinte al Consiliului European și actual lider al Partidului Popular European, Donald Tusk, a transmis luni un mesaj în limba română prin care își anunță susținerea față de candidatura Maiei Sandu, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), la alegerile prezidențiale din Republica Moldova, programate să se desfășoare în acest an pe 1 noiembrie.

„Când mă întreabă cineva cine poate să ducă Moldova (n.r. – Republica Moldova) cel mai bine la succes, răspund imediat Maia Sandu. Chiar și moldovenii care au alte simpatii politice, care votează pentru alte partide sau nu votează deloc, știu foarte bine că Maia Sandu iubește Moldova, că este cinstită și competentă”, a mai adăugat Donald Tusk, citat de Ziarul de Gardă.

I endorse Maia Sandu for the Presidential elections in Moldova

Publicată de Donald Tusk pe Luni, 31 august 2020

Maia Sandu îl va avea ca principal adversar la alegerile din această toamnă pe actualul președinte, Igor Dodon. La precedentul scrutin prezidențial, desfășurat în 2016, Igor Dodon, a obținut 835.000 voturi, adică 52,18%, în vreme ce Maia Sandu a obținut 765.000 de voturi, adică 47,82%.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW