Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Donald Trump, transportat la Centrul Medical Militar Walter Reed / Mesajul transmis de Președintele SUA – VIDEO

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 3 octombrie 2020 Etichete: ,

Președintele SUA a fost transportat la Centrul Medical Militar Walter Reed, conform unui mesaj postat de acesta pe Twitter. Donald Trump a dat asigurări privind starea lui de sănătate, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Donald Trump a fost transportat la Centrul Medical Militar Walter Reed, după cum a anunțat acesta printr-un mesaj video pe Twitter. Președintele SUA susține că se simte bine, dar a decis să meargă la Centrul Medical Militar pentru a se asigura că totul este în regulă.

Ca măsură de precauţie şi la recomandarea medicului său şi a experţilor medicali, preşedintele va lucra de la birourile prezidenţiale de la Walter Reed pentru următoarele zile”, a declarat secretarul de presă Kayleigh McEnany, potrivit Bloomberg.

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, și soția lui, Melania, au fost diagnosticați cu COVID-19. Cei doi s-au testat la scurt timp după ce Hope Hicks, unul dintre principalii consilieri ai liderului de la Casa Albă, fusese infectată cu virusul SARS-CoV-2.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *