Friday, February 23, 2024
Jurnalism corect


Donald Trump și soția lui, Melania, depistați pozitiv cu COVID-19 / Ce a transmis președintele SUA

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 2 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, și soția lui, Melania, au fost diagnosticați cu COVID-19. Cei doi s-au testat la scurt timp după ce unul dintre principalii consilieri ai liderului de la Casa Albă, Hope Hicks, fusese infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Donald Trump și Melania Trump au coronavirus, a anunțat președintele SUA pe Twitter.

Eu și Melania am fost testați pozitiv cu COVID-19, în această seară. O să intrăm în carantină și începem imediat recuperarea. O să trecem împreună prin asta!”, a postat Donald Trump pe Twitter.

Prima doamnă a Statelor Unite a transmis că și-a amânat toate întâlnirile și îi îndeamnă pe americani să se protejeze.

Așa cum au făcut și ceilalți americani în acest an, eu și Donald vom sta în carantină, după ce am fost testați pozitiv cu COVID-19. Ne simțim bine și am amânat toate întâlnirile. Vă rog să vă protejați și vom trece peste asta împreună!”, este mesajul postat de Melania Trump pe Twitter.

Cei doi s-au testat după ce Hope Hicks, unul dintre principalii consilieri ai lui Donald Trump, a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2.

Hicks a călătorit de multe ori cu președintele, mai ales în ultima perioadă, când l-a însoțit la dezbatearea din marți, din Cleveland. Miercuri a urcat la bordul Marine One, alături de alți consilieri apropiați ai lui Trump, Jared Kushner, Dan Scavino și Nicholas Luna. Niciunul nu purta mască.

 

 

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW