Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Dominic Fritz, confirmat pozitiv cu COVID-19. Primarul Timișoarei: Am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 13 ianuarie 2021

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a fost confirmat miercuri cu COVID-19 și a intrat în carantină pentru 14 zile. În toată această perioadă atribuțiile sale vor fi exercitate de viceprimarul Ruben Lațcău.

Fritz susține că nu știe de unde a contactat coronavirusul, însă testul l-a efectuat după ce a prezentat simptome specifice bolii.

„Primăria Timișoara va rămâne pe mâini bune, ale viceprimarului Ruben Lațcău, care va îndeplini atribuțiile de primar ce îi sunt delegate conform Hotărârii Consiliului Local. Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare și îmi pare rău că îi răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanța va valida și supleantul din Consiliul Local, Ruben Lațcău va convoca Consiliul Local în formulă completă și să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără. (…) Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat. Fiți atenți, purtați masca, evitați întâlnirile și deplasările nenecesare. Mai avem puțin, ne vaccinăm toți și vom încheia această pandemie”, a scris Dominic Fritz, pe Facebook.

A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19.

Aseară am simțit dureri musculare…

Publicată de Dominic Fritz pe Miercuri, 13 ianuarie 2021

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW