Friday, February 23, 2024
Jurnalism corect


Doi tineri, suspectaţi că au furat 71 de tablete de la Şcoala Gimnazială „George Bacovia” din Bucureşti, au fost reținuți

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 1 august 2023

Poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 16 Poliție au pus în aplicare două mandate de aducere emise pe numele a doi tineri în vârstă de 18, respectiv 21 de ani. Cei doi erau bănuiți că au comis un furt calificat, prejudiciul în cauză ridicându-se la peste 100.000 de lei. Faptele pentru care erau cercetați cei doi suspecți au avut loc în perioada 22/23 iulie 2023, când 71 de tablete au fost sustrase din interiorul unei școli din Sectorul 4 al capitalei.

După desfășurarea investigațiilor și cercetărilor specifice, polițiștii au stabilit că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi fost autorul furtului, beneficiind de ajutorul unui alt bărbat de 21 de ani.

Pe 31 iulie 2023, poliția a pus în aplicare mandatele de aducere, reușind să îi depisteze pe cei bănuiți și să-i ducă la audieri. În cadrul activităților specifice, au fost recuperate 12 din cele 71 de tablete sustrase.

Din cauza probelor strânse de polițiști, cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentanți magistraților.

Sursa foto: Poliția Română

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW