Wednesday, May 22, 2024
Jurnalism corect


Doi tineri au evadat din arestul Poliţiei Vrancea / Ei au fost prinși – UPDATE

By news.ro , in Stirile zilei , at 2 februarie 2023 Etichete: , , ,

UPDATE Cei doi au fost prinşi de poliţişti din cadrul IPJ Vrancea în zona Pieţei Moldovei din municipiul Focşani şi au fost imobilizaţi, deşi au încercat să se opună.

Potrivit IPJ Vrancea, cei doi tineri erau reţinuţi pentru furt, în dosare separate. Unul dintre ei se afla în arest din 4 ianuarie, iar celălalt din 25 ianuarie.

Tinerii au evadat din curtea interioară a IPJ Vrancea.

Știrea inițială

Doi tineri în vârstă de 17, respectiv 22 de ani au evadat, joi seară, din arestul Poliţiei Judeţene Vrancea, ei fiind căutaţi de echipe special constituite în tot judeţul.

Poliţia Judeţeană Vrancea a anunţat că, joi, în jurul orei 18.30, doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani, au evadat din arestul IPJ.

Este vorba despre George Palade, de 22 de ani, domiciliat în Panciu, îmbrăcat cu pantalon gri de trening, geacă de fâş înscripţionată Hugo Boss, şi Aurel Zaharia, de 17 ani, domiciliat în comuna Năruja, îmbrăcat cu trening de culoare neagră, cu glugă.

”Poliţiştii vrânceni au demarat căutările pe raza întregului judeţ, fiind organizate echipe de căutare, în vederea depistării cât mai rapide a acestora. Persoanele care pot să ofere informaţii care să conducă la depistare sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112”, a arătat sursa citată.

Sursa foto: Poliția Română

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW