Friday, December 3, 2021
Jurnalism corect


Doi șoareci au fost surprinși în raftul unui supermarket din Sectorul 1 / Explicația reprezentanților magazinului: Sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 16 iunie 2021

Doi șoareci au fost surprinși în vitrina cu produse de panificație a unui supermarket din zona 1 mai din Sectorul 1. Imaginile au fost publicate pe Facebook de Claudia Postelnicescu, fostă purtătoare de cuvânt a USR Ilfov. 

Mega Image 1 Mai București, Sectorul 1, s-a adaptat la situația pieței și a adus șobolani la ofertă: iei un covrig,…

Publicată de Claudia Postelnicescu pe Miercuri, 16 iunie 2021

Explicația magazinului: Sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla

Contactați de Mainnews.ro, reprezentanții magazinului au ținut să precizeze că există spații exterioare magazinului pe care angajații nu le pot controla. În plus, aceștia susțin că incidentul s-a produs în ciuda faptului că deratizarea este făcută constant.

„Acordăm scuze clienților noștri pentru acest incident neplăcut. Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla. În magazinul nostru din Ion Mincu, care se află la parterul unei clădiri vechi, ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri și, pentru a lua măsuri suplimentare, vom închide astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic. Spațiul din magazine este și va fi în continuare igienizat după fiecare tratament pentru a asigura toate condițiile de siguranță alimentară. Analizăm și soluții de izolare completă a magazinelor de sursele externe pentru a rămâne în siguranță. Vom lua toate măsurile care țin de noi și vom monitoriza în continuare magazinele noastre pentru a preveni incidente de acest fel”, a declarat Claudia Mihalașcu, reprezentantul Mega Image, pentru Mainnews.ro.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW