Saturday, February 29, 2020
Jurnalism corect


Doi români au murit în urma unor accidente rutiere produse în Spania și Germania

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 2 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Unul dintre românii implicați în accidentul rutier grav de miercuri în care 15 mașini s-au lovit pe Autostrada germană A1 a murit joi, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe. De asemenea, joi, încă un român și-a pierdut viața și alți șapte au fost răniți într-un accident rutier în Spania.

„Ambasada României la Berlin a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la accidentul rutier produs la data de 1 ianuarie 2020, pe autostrada A1, Republica Federală Germania, respectiv cetățenia și identitatea persoanelor afectate, starea de sănătate a acestora și circumstanțele producerii accidentului. Potrivit datelor obținute până la acest moment, MAE precizează că un cetățean român a decedat, ceilalți cetățeni români implicați în accident fiind în afara oricărui pericol”, a transmis MAE.

MAE a precizat că a anunțat familia românului decedat, iar Ambasada României la Berlin va începe procedurile de repatriere.

Două persoane au murit, una dintre acestea fiind un bărbat român, după ce 15 mașini s-au accidentat pe A1 în Germania. Alte șase persoane au fost rănite grav.

Joi, un român a murit, iar alți șapte au fost rănite în urma unui grav accident rutier, petrecut în apropiere de orașul spaniol Villafranca de los Barros.

Un camion și o furgonetă s-au accidentat, joi, pe A-66, Spania. În urma accidentului, un român a murit și alți șapte au fost răniți, fiind transportați la spitale din Merida, Tierra de Barros și Zafra.

Citeste si:  Veteranul PNL, Nini Săpunaru, numit secretar de stat al Departamentului pentru relația cu Parlamentul

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW