Monday, February 24, 2020
Jurnalism corect


Doi polițiști au fost bătuți în timpul unei intervenții

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 15 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Doi polițiști din județul Iași au fost bătuți în timpul unei intervenții care a fost sesizată la 112 chiar de către un agresor.

Polițiștii fuseseră chemați, printr-un apel la 112, la un scandal de la domiciliul unuia dintre agresori. La fața locului conflictul a luat amploare, iar polițiștii au fost bătuți de mai multe persoane. În urma incidentului a fost deschis dosar penal.

Polițiștii s-au dus la sesizarea de scandal, o femeie a sunat și a spus că fiul face scandal la domiciliu. Când au ajuns polițiștii la fața locului, persoana reclamată, bărbatul, a ieșit din domiciliu și a devenit agresiv verbal și fizic la adresa polițiștilor. Aceștia au încercat să-l încătușeze, în acel moment au ieșit mai multe rude din domiciliu care i-au lovit pe cei doi colegi. Ulterior au fost trase două focuri de armă în plan vertical, iar persoanele care  i-ar fi lovit pe cei doi polițiști au fost ridicate din locuințe. A fost deschis dosar penal  pentru și astăzi au fost audiate mai multe persoane”, au declarat surse judiciare pentru mainnews.ro.

Potrivit sursei citate, procurorii au audiat, miercuri, mai multe persoane.

Sursă foto: Dreams Time

Citeste si:  LIVE A doua zi de vot în diaspora. 378.231 de români și-au exercitat dreptul electoral/ Țările unde s-au înregistrat cele mai multe voturi

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW