Friday, May 27, 2022
Jurnalism corect


Doi oficiali din Iran au fost confirmați cu virusul Covid-19. Parlamentar: Nu am prea multe speranțe că voi supraviețui

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 25 februarie 2020 Etichete: , , , ,

Ministrul adjunct al Sănătății din Iran, Iraj Harirchi, și parlamentarul Mahmoud Sadeghi, au fost confirmați cu noul coronavirus. Sadeghi a postat un mesaj pe Twitter prin care anunță că are „mici speranțe” că va supraviețui.

Harirchi a anunțat într-un clip video că se auto-izolează la domiciliu și va începe un tratament medicamentos. De asemenea, oficialul iranian a fost surprins, luni, într-o conferință de presă, tamponându-și fruntea de mai multe ori și ștergându-și nasul.

În timpul conferinței de presă, ministrul iranian nu poartă mască sanitară sau îmbrăcăminte de protecție, prin urmare, coronavirusul ar fi putut fi transmis mai multor persoane din apropierea oficialului iranian.

Și parlamentarul Mahmoud Sadeghi a anunțat că a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Într-o postare pe Twitter, Sadeghi a anunțat că are puține speranțe că va supraviețui acestui virus.

„ Testul meu pentru coronavirus a fost pozitiv. Transmit acest mesaj aflându-mă într-o situație în care am mici speranțe de a trăi în această lume”, a scris acesta pe Twitter.

În principal, coronavirusul afectează persoanele mai în vârstă care suferă de diverse afecțiuni. Mahmoud Sadeghi are 57 de ani.

Potrivit publicației IRNA, numărul de decese provocate de coronavirus în Iran se ridică în prezent la 15, iar numărul cazurilor de îmbolnăviri este de 95 de persoane, însă se crede că numărul este mai mare.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW