Tuesday, October 19, 2021
Jurnalism corect


Doi muncitori care renovau un apartament au fost uciși de fostul locatar

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 1 martie 2021

Doi muncitori care lucrau la renovarea unui apartament în Onești, județul Bacău, au fost uciși luni de fostul locatar. Bărbatul în vârstă de 60 de ani sunase la Poliție și a amenințat că îi va omorî pe cei doi, dacă instanța nu va reveni asupra deciziei de evacuare.

Fostul locatar al apartamentului i-a înjunghiat pe cei doi bărbați cu puțin timp înainte ca oamenii legii să-l împuște în brațe și în picioare. Agresorul a fost transportat la Spitalul Municipal Onești pentru a primi îngrijiri medicale.

Comunicatul transmis de IPJ Bacău

Urmare a deplasării forțelor de ordine la fața locului, împreună cu negociatorul echipei operative, s-au purtat discuții și negocieri cu persoana în cauză, pentru a-l convinge să renunțe la acțiunile sale.

La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violență asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat și de forțele de ordine.

În sprijinul peroanelor aflate în apartament, s-a forțat cu mijloace din dotare ușa metalică a locuinței, agresorul încercând să blocheze ușa, având în mână un cuțit.

La acel moment, forțele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit și imobilizat.

În momentul pătrunderii în apartament, au fost găsite cele două persoane, care prezentau multiple plăgi înjunghiate.

Cele doua persoane au primit îngrijiri medicale de specialitate, însă urmare a leziunilor suferite, au decedat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat cauza, pentru efectuarea de cercetări potrivit competențelor.

Sursa foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW