Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Doi deținuți au fost eliberați din greșeală de la Penitenciarul Jilava/ Unul s-a predat, iar al doilea a fost găsit în Centrul Vechi

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 30 iulie 2020 Etichete: , ,

Doi deținuți au fost eliberați din greșeală, ieri, de la Penitenciarul Jilava. Sesizată în timp scurt, eroarea funcționarilor responsabili cu gestionarea documentelor de evidență a fost notificată structurilor MAI, în vederea acordării de sprijin pentru localizarea și reîncarcerarea celor două persoane.

Ulterior, unul dintre deținuți s-a predat, iar celălalt a fost găsit în Centrul Vechi din București. Cei doi aveau de exercitat pedepse sub trei ani. Unul era condamnat pentru lovituri și alte violențe, iar al doilea pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, conform unor surse mainnews.ro.

„Miercuri (…) Penitenciarul Bucureşti-Jilava a pus în libertate, în mod eronat, înainte de expirarea duratei pedepsei privative de libertate, două persoane condamnate. Sesizată în timp scurt, eroarea funcţionarilor responsabili cu gestionarea documentelor de evidenţă a fost notificată structurilor MAI, în vederea acordării de sprijin pentru localizarea şi reîncarcerarea celor două persoane”, conform unui comunicat al Penitenciarului București-Jilava.

Conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor a trimis la Jilava o echipă de control, pentru a stabili cine a făcut greșeala care a dus la eliberarea, chiar și pentru câteva ore, a celor doi deținuți.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: mainnews.ro/doi-detinuti-au-fost-eliberati-din-greseala-de-la-penitenciarul-jilava-unul-s-a-predat-iar-al-doilea-a-fost-gasit-in-centrul-vechi/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW