Friday, December 2, 2022
Jurnalism corect


Doi deputați, excluși din grupul parlamentar USR

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 7 iunie 2022

Deputaţii Oana Ozmen şi Andrei Lupu au fost excluşi din grupul parlamentar al USR, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Ionuţ Moşteanu, în plenul Camerei, după şedinţa conducerii partidului. Oana Ozmen şi-a anunţat deja demisia din partid, în cursul dimineţii, ea precizând că va activa în grupul PNL.

„În calitate de lider de grup, conform prevederilor Regulamentului, în urma procedurii de la grupul parlamentar USR şi în urma unui vot, a deciziei colegilor mei din grupul parlamentar, vă informez că începând de astăzi foştii noştri colegi Ozmen Oana Marciana şi Lupu Andrei Răzvan nu mai fac parte din grupul USR şi vor activa ca deputaţi neafiliaţi”, a spus Moşteanu în plenul Camerei Deputaţilor.

Oana Ozmen a anunţat de la tribuna plenului că s-a dezafiliat de la grupul USR şi va activa în cadrul grupului parlamentar al PNL.

„Vă informez că începând cu data de 7 iunie mă dezafiliez de la grupul parlamentar al USR şi voi activa în grupul parlamentar al PNL. Este foarte important să iei decizii importante în viaţă, iar astăzi am decis să merg alături de colegii din PNL şi alături de colegii din coaliţia de guvernare, alături de colegii din PSD şi cei din UDMR”, a afirmat Oana Ozmen.

Deputatul USR Andrei Lupu afirma, săptămâna trecută, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că este printre cei care se gândesc să plece din USR.

„Eu sunt îngrijorat în mod real de felul în care arată USR în acest moment” a spus el precizând că s-a închis la vârf şi un număr restrâns de oameni ia decizii. Despre Dacian Cioloş, acesta a spus că a avut o discuţie cu sute de membri, despre cum trebuie să arate o platfomă de principii, doctrinară, pentru viitorul României.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW