Thursday, June 20, 2024
Jurnalism corect


Doi copii au ajuns într-un centru de plasament, după ce ambii părinți și ceilalți frați ai lor au fost internați cu coronavirus

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 29 martie 2020 Etichete: , ,

Doi frați, în vârstă de doi și 12 ani, au ajuns, sâmbătă, la un centru de plasament din Teleorman, după ce părinții lor au fost diagnosticați cu coronavirus. Copiii mai au doi frați, aceștia fiind internați, alături de părinți, toți patru având coronavirus.   

Cei doi minori au fost plasați, sâmbătă, într-un centru de plasament al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Părinții lor de află internați la Spitalul ‘Matei Balş’ din Capitală, alături de ceilalți doi copii ai lor, și ei diagnosticați cu coronavirus.

Toți cei șase membrii ai acestei familii au fost internați la Centrul de carantină din Zimnicea.

Conform CJ Teleorman, starea de sănătate a celor doi copii este bună. Cei doi minori din centrul de plasament au fost testați negativ pentru coronavirus, dar cu toate acestea ei sunt cazaţi separat de restul copiilor din centru

„În seara zilei de 28 martie 2020, la ora 22,30, la unul dintre Centrele de Plasament din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, au fost preluaţi 2 dintre cei 4 copii minori ai familiei internate la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Matei Balş” din capitală, după ce această familie, formată din 6 membri, s-a aflat anterior în Centrul de carantină situat în oraşul Zimnicea, judeţul Teleorman. Minorii care au ajuns la DGASPC Teleorman sunt în vârstă de 2 şi 12 ani. Cei doi minori aduşi într-unul dintre centrele de plasament din cadrul DGASPC Teleorman, pe o perioadă determinată, au fost testaţi negativ coronavirus COVID-19″, se arată într-un comunicat al CJ Teleorman, citat de Agerpres.

Copiii ai căror părinți s-au infectat cu coronavirus și nu pot fi îngrijiți de alte rude vor fi luați în grija statului, prin intermediul direcțiilor de asistență socială și protecție a copilului, potrivit președintelui Autorității pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții.

sursa foto: Inquam Photos /Octav Ganea

 

Comentarii


  • SUNTETI NISTE CRIMINALI! DESPARTITI FAMILII IN DICTATURA BINELUI-COMUN! SE PARE CA IUBITI SI ADMIRATI CHINEZII! DUCETI-VA IN CHINA SI LASATI-NE PE NOI CU CIRCUL ASTA REGIZAT! SUEDIA SI FINLANDA AU GRANITELE DESCHISE SI OAMENII SUNT PE STRAZI SI MUNCESC! ATI INEBUNIT DE TOT???DECLARATI ZILNIC MORTI CA FIIND CORONAVIRUS!! AUSCHWITZ!!

  • … [Trackback]

    […] There you can find 73878 additional Information on that Topic: mainnews.ro/doi-copii-au-ajuns-intr-un-centru-de-plasament-dupa-ce-ambii-parinti-si-ceilalti-frati-ai-lor-au-fost-internati-cu-coronavirus/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW