Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Doi bărbați, prinși în flagrant în timp ce transportau droguri de mare risc

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 19 iulie 2023 Etichete: , , ,

Doi bărbati au fost prinși în flagrant de procurori în timp ce transportau un colet cu peste 4 kilograme de droguri de mare risc, informează DIICOT, miercuri, 19 iulie. În urma perchezițiilor, anchetatorii au găsit  sume de bani în lei și euro, mai multe telefoane mobile și bijuterii, care ar proveni din traficul de droguri. 

Procurorii DIICOT au dispus reținerea celor doi inculpați pentru 24 de ore, iar Tribunalul Cluj a decis arestarea preventivă pentru unul dintre incupați.

Față de cel de al doilea inculpat, procurorii DIICOT au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Inculpații au fost prinși în flagrant în timp ce transportau, pe cale terestră, un colet care conținea cantitatea de  peste 4 kilograme 3-CMC (drog de mare  risc), în scopul comercializării pe raza județului Cluj. Inițial,  3-CMC nu era considerat „drog” în România, ci doar „substanță psihoactivă”, însă, Comisia Europeană a dat Directivă mai multor țări să fie trecut pe  lista drogurilor de mare risc din cauza efectelor devastoare asupra sănătății umane.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW