Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Doi angajați din cadrul ISU Vaslui, infectați cu coronavirus/ Patru colegi ai celor doi au fost plasați în izolare

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 14 iulie 2020 Etichete: , , ,

Doi angajați din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui au fost confirmați cu coronavirus, iar patru dintre colegii lor au fost plasați în izolare la domiciliu.

”La nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al Judeţului Vaslui sunt doi subofiţeri diagnosticaţi pozitiv SARS-Cov-2 (COVID-19), asimptomatici. Ambii subofiţeri sunt de la Detaşamentul de pompieri Vaslui”, a anunţat, marţi, ISU Vaslui.

Potrivit sursei citate, primul subofițer confirmat pozitiv a fost contactul soției sale, aceasta fiind confirmată pozitiv pe 8 iulie. Femeia lucrează la Serviciul financiar din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Cel de-al doilea subofițer infectat, este coleg de birou cu primul confirmat.

”În urma anchetei epidemiologice, s-a dispus măsura izolării la domiciliu pentru alţi patru subofiţeri. Menţionăm faptul că nu a fost afectată capacitatea operativă a unităţii”, a mai transmis ISU Vaslui.

Instituţia anunţă că, de la debutul stării urgenţă, conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al Judeţului Vaslui a luat măsuri speciale de reducere a riscului de infectare cu SARS-Cov-2 (COVID-19).

Inquam Photos / Virgil Simionescu

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com