Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


DOCUMENT Fost ministru al Justiției: Proiectul Alinei Gorghiu, un OUG 13 ascuns și mai grav. Să se vadă monstruozitatea

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 4 aprilie 2020 Etichete: ,

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, susține că proiectul de lege inițiat de senatorul PNL Alina Gorghiu referitor la executarea la domiciliu a pedepsei cu închisoarea, este „un OUG 13, ascuns și mai grav”.

„Infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei? Falsuri în înscrisuri? Infracţiuni electorale? Constituirea unui grup infracţional organizat? Infracţiunile contra sănătăţii publice, inclusiv cele nou introduse în Codul penal pentru prevenirea răspândirii coronavirusului? Serios? Pentru cine se vrea a fi această lege? Nu e ca şi cum celelalte infracţiuni prevăzute acolo ar fi mai puţin grave, dar le-am ales ca exemplu pe cele care se referă la flagelul care ne macină de ani buni şi care se numeşte CORUPŢIE! Acestea sunt infracţiunile cărora li se aplică proiectul de lege propus de d-na Alina Gorghiu, dacă trece”, a declarat Ana Birchall.

Fostul ministru al Justiției a descris propunerea legislativă ca fiind un proiect aberant și a anunțat că va vota împotriva acestuia „indiferent ce interese voi deranja prin acest lucru”.
Inițiativa Alinei Gorhiu a trecut de Senat, iar acum urmează să primească votul final în Camera Deputaților.

„Tabelul detaliat ca să se vadă clar aberaţia şi monstruozitatea acestei propuneri legislative! Un OUG 13, ascuns şi mai grav”, a adăugat Ana Birchall, prezentând imaginile de mai jos.

Într-o altă postare, Ana Birchall a transmis că data la care a fost depusă această inițiativă, 10.12.2019 „nu este o coincidență” sau „o greșeală”.

Vă rog să vă uitați la data la care această inițiativă a fost depusă: 10.12.2019. DA, ați citit bine, 10.12.2019! Cadou de sărbători, nu?

Sa îmi mai spună mie cineva că este coincidență, greșeală și alte baliverne! In realitate a fost despusa constient, premeditat si fara pic rusine! Ar fi interesant de văzut și ce declara public d-na senator Gorghiu în acea perioadă, dar pur și simplu îmi e lehamite să mai caut!
Si sa nu uit: este solicitata si adoptarea in procedura de urgenta! Care o fi urgenta?”, a mai publicat Ana Birchall.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW