Friday, March 24, 2023
Jurnalism corect


DOCUMENT Comitetul pentru Situații de Urgență a decis prelungirea cu 14 zile a restricțiilor în București. Circulația

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 24 aprilie 2021

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a decis, sâmbătă, să prelungească cu 14 zile măsurile de restricție pentru prevenirea răspândirii COVID-19. O excepție se va face pentru deplasarea la slujbele oficiate cu ocazia Paștelui. 

Hotărârea CMBSU poate fi consultată aici

Conform hotărârii Comitetului, pentru participarea la slujbele oficiate cu ocazia Paștelui se permite deplasarea în afara locuinței de Înviere, intervalul 20:00-5:00. Pentru această situație nu va fi necesară prezentarea unei declarații pe propria răspundere.

Circulația persoanelor în afara locuinței este interzisă în intervalul orar 22:00-5:00, în zilele de luni până joi, și în intervalul orar 20:00-5:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Excepție de la această regulă fac deplasările în interes profesional, asistență medicală ce nu poate fi amână, achiziționarea de medicamente.

Programul operatorilor economici care desfășoară activități de comerț sau prestări servicii se poate desfășura în intervalul 5:00-18:00, în zilele de de vineri sâmbătă și duminică. În zilele de luni până joi, programul poate fi desfășurat în intervalul 5:00-21:00.

Pe data de 30 aprilie, în Vinerea Mare, operatorii economici și vor putea desfășura activitatea în intervalul 5:00-20:00.

Activitatea sălilor de sport rămâne suspendată iar purtarea măștii de protecție va fi în continuare obligatorii pentru toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW