Friday, July 1, 2022
Jurnalism corect


DOCUMENT CNSU: Starea de alertă, prelungită cu alte 30 de zile / Circulația, restricționată după ora 22. Capacitatea de cazare în stațiunile montane, redusă la 70%

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 10 martie 2021

Comitetul Național Pentru Situații de Urgență a adoptat, miercuri, Hotărârea prin care se propune prelungirea stării de alertă pe teritoriul României cu încă 30 de zile. Circulația pe timp de noapte va fi restricționată în intervalul orar 22:00-5:00, iar capacitatea de cazare în stațiunile montane va fi redusă la 70%.

Stațiunile montane afectate de restricțiile propuse de CNSU sunt: Azuga, Bușteni și Sinaia din județul Prahova, Băile Tușnad, Borsec, Băile Homorod, Harghita-Băi din județul Harghita, Borșa și Cavnic din județul Maramureș, Poiana Brașov, Predeal și Bran din județul Brașov, Sovata din județul Mureș, Vatra Dornei din județul Suceava, Voineasa din județul Vâlcea, Zona Borlova-Muntele Mic, comuna Turnu Ruieni din județul Caraș-Severin, Arieșeni din județul Alba, Durău din județul Neamț, Novaci-Rânca din județul Gorj, Păltiniș din județul Sibiu, Stâna de Vale din județul Bihor și Straja din județul Hunedoara.

În plus, Poliția Locală nu va mai fi sub coordonarea Poliției Române, iar efectivele Ministerului Apărării Naționale nu vor mai sprijini structurile MAI în combaterea SARS-CoV-2.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com