Thursday, October 6, 2022
Jurnalism corect


DOCUMENT CNSU propune prelungirea stării de alertă pe teritoriul României cu alte 30 de zile. Ședință de Guvern la Palatul Victoria

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 8 iulie 2021

UPDATE Starea de alertă pe teritoriul României a fost prelungită cu alte 30 de zile, începând cu 12 iulie, după ce Guvernul a aprobat Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Știrea inițială

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat, miercuri seară, Hotărârea prin care se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul României, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu 12 iulie. Guvernul se reunește joi în ședință la Palatul Victoria. 

Principala modificare față de măsurile aflate în vigoare vizează creșterea perioadei pentru care sunt aplicabile exceptările de la măsurile de prevenire și control a răspândiri COVID-19 pentru persoanele care au trecut prin boală de la 90 la 180 de zile ulterioare datei confirmării infectării cu SARS-CoV-2”, potrivit CNSU.

Prelungirea stării de alertă se propune la nivelul CNSU și, pentru a intra în vigoare, trebuie să fie aprobată de Guvern. Joi, Executivul se reunește într-o ședință, începând cu ora 10:00.

Măsurile aflate în vigoare

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW