Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


DOCUMENT Achiziții-n pandemie: Complexul Energetic Oltenia a fost pe cale să dea o sumă uriașă pe agende, pixuri și plase de sărbători | „Lista de cumpărături”, pe pauză pentru a fi rediscutate cantitățile – SURSE

By Robert Madaianu , in Analize & Investigatii Stirile zilei , at 23 noiembrie 2020 Etichete: ,

Complexul Energetic Oltenia vrea să cumpere pixuri și agende de sărbători, suma prevăzută fiind de aproape o sută de mii de lei. Achiziția a fost menită să asigure continuarea tradiției din anii trecuți. Procedura a fost, coincidență sau nu, anulată după discuțiile apărute pe tema ei. Informațiile Main News spun că achiziția ar urma să fie reluată după ce vor fi rediscutate cantitățile de cumpărat.

Potrivit caietului de sarcini publicat, produsele sunt necesare pentru a fi oferite salariaților și colaboratorilor. (FOTO 1)

Foto 1 – captură din caietul de sarcini

Astfel, se arată în documentul citat, ar fi urmat să fie achiziționate ”agende, truse stilou+pix, pixuri, calendare, plase și pungi personalizate”. (FOTO 2 – caracteristicile solicitate)

Foto 2 – capturi din caietul de sarcini

Valoarea totală estimată este de 95.525 lei, fără TVA.

Anulată pentru a fi reluată

Procedura a fost anulată, cel puțin pentru moment. (FOTO 3) Și asta pentru că achiziția ar urma să fie reluată după ce vor fi rediscutate cantitățile ce urmează a fi cumpărate, potrivit unor surse.

Foto 3 – captură din anunțul CE Oltenia

Reprezentantul Complexului Energetic Oltenia nu a răspuns, până în acest moment, la solicitarea Main News, de a oferi un punct de vedere.

Foto articol: profit.ro

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 44666 more Info on that Topic: mainnews.ro/document-achizitii-n-pandemie-complexul-energetic-oltenia-a-fost-pe-cale-sa-dea-o-suma-uriasa-pe-agende-pixuri-si-plase-de-sarbatori-lista-de-cumparaturi-pe-pauza-pentru-a-fi-re/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/document-achizitii-n-pandemie-complexul-energetic-oltenia-a-fost-pe-cale-sa-dea-o-suma-uriasa-pe-agende-pixuri-si-plase-de-sarbatori-lista-de-cumparaturi-pe-pauza-pentru-a-fi-re/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *