Sunday, April 21, 2024
Jurnalism corect


DOCUMENT A fost actualizată lista statelor pentru care este necesară carantina la sosirea în țară

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 19 august 2021

Lista statelor și zonelor de risc epidemiologic a fost actualizată joi, 19 august, printr-o Hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU). 45 de state se află în zona roșie, printre care Marea Britanie, Grecia, Turcia, Statele Unite ale Americii sau Franța, în timp ce 35 state se află în zona galbenă, printre care Federația Rusă, Olanda, Danemarca sau Belgia.

Turiștii care se întorc în România din țările încadrate în zona roșie și nu sunt vaccinați împotriva COVID-19 vor fi nevoiți să stea în carantină pentru 14 zile.

„Copiii cu vârsta sub 6 ani sunt exceptați automat de la carantină, iar cei cu vârsta între 6 și 16 ani sunt exceptați dacă prezintă la intrarea în țară un test cu rezultat negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înainte”, explică autoritățile.

Lista intră în vigoare începând de duminică, 22 august, ora 00.00.

Sursă foto: Inquam photos/Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: mainnews.ro/document-a-fost-actualizata-lista-statelor-pentru-care-este-necesara-carantina-la-sosirea-in-tara/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: mainnews.ro/document-a-fost-actualizata-lista-statelor-pentru-care-este-necesara-carantina-la-sosirea-in-tara/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW