Monday, April 19, 2021
Jurnalism corect


DNA confirmă plângerea penală formulată de ministrul Economiei / Năsui suspectează posibile fraude cu granturile pentru investiții

By Matthew Garvey , in Justitie Politic Stirile zilei , at 18 februarie 2021

Direcția Națională Anticorupție a confirmat existența plângerii formulată de Claudiu Năsui, cu privire la posibile fraude la înscrierea în platforma prin care se accesează granturile pentru investiții.

Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă confirme că, la data de 18.02.2021, s-a înregistrat la Direcția Națională Anticorupție o plângere penală formulată de ministrul Economiei, domnul Claudiu Năsui, având ca obiect aspectele la care faceți referire, așa cum reiese din declarația publică a acestuia din data de 18 februarie 2021”, este un răspuns transmis de DNA la solicitarea MainNews.ro.

Context

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a anunțat joi că, în acord cu prim-ministrul Florin Cîțu, a depus o plângere penală la Direcția Națională Anticorupție, suspectând fraude la înscrierea în platforma prin care se accesează granturile pentru investiții.

„În momentul în care am aflat că există suspiciuni legate de unele înscrieri în platformă, am anunțat imediat. Când vezi că există o problemă, trebuie s-o anunți. Am cerut oprirea accesului la platformă și am emis un comunicat legat de această acțiune în aceeași zi. Lucrurile acestea sunt verificabile în presă și în arhiva de comunicate a Ministerului.

Am arătat foarte transparent toate problemele și am depus inclusiv o plângere penală in rem la DNA legata de suspiciuni de corupție in acest caz, de comun acord cu domnul premier, Florin Cîțu”, a afirmat Claudiu Năsui.

Sursă foto: Facebook / Claudiu Năsui

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW