Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


DNA cere președintelui României încuviințarea urmăririi penale în cazul lui Costel Alexe. Fostul ministru al Mediului, acuzat de luare de mită și instigare la delapidare

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 4 ianuarie 2021 Etichete: ,

DNA cere președinelui României încuviințarea urmăririi penale pentru cercetarea lui Costel Alexe. Fostul ministru al Mediului este acuzat de luare de mită și instigare la delapidare.

În perioada martie-aprilie 2020, persoana respectivă ar fi pretins, în mod direct, de la managerul unui combinat siderurgic, mai multe produse din tablă în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor sale de serviciu referitoare la alocarea cu titlu gratuit către fabrica respectivă a certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră și la monitorizarea măsurilor luate de această societate comercială pentru închiderea unui depozit de deșeuri neconforme.
Foloasele respective, în cantitate de 22 tone (aprox. 103.000 lei), ar fi fost primite în datele de 23 aprilie 2020 și 07 iulie 2020, la punctul de lucru al unei societăți comerciale administrată de o rudă de-a sa”, transmite DNA.

Costel Alexe a fost ministru al Mediului în guvernele conduse de Ludovic Orban. În prezent, Alexe este preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • Great write-up, I am regular visitor of one’s site, maintain up the nice operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: mainnews.ro/dna-cere-presedintelui-romaniei-incuviintarea-urmaririi-penale-in-cazul-lui-costel-alexe-fostul-ministru-al-mediului-acuzat-de-luare-de-mita-si-instigare-la-delapidare/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *