Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


DNA au descins în sediul ANPC – SURSE

By Redactia , in Stirile zilei , at 19 octombrie 2022

Direcția Națională Anticorupție efectuează miercuri, 19 octombrie, percheziții în sediul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, au declarat surse judiciare pentru Mainnews.ro.

Conform acelorași surse, vizați de anchetă ar fi un director din instituţie şi un şef al unui serviciu. Procurorii suspectează că aceștia ar fi primit sume de bani de la reprezentanții unor firme pentru a îi favoriza în timpul acțiunilor de verificare.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2018 – 2022, în legătură cu efectuarea unor controale la mai mulți agenți economici (producători, distribuitori și mari retaileri de produse alimentare și nealimentare).

În cursul zilei de 19 octombrie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții la o instituție publică situată în municipiul București”, au transmis reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW