Wednesday, June 12, 2024
Jurnalism corect


DNA: 28 de dosare ce vizează presupuse infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție la Primăria Capitalei și la primăriile de sector

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 15 octombrie 2020 Etichete: , ,

La Direcția Națională Anticorupție au fost înregistrate 28 de dosare ce vizează presupuse fapte de corupție sau fapte asimilate celor de corupție la Primăria Capitalei și la primăriile de sector. 

DNA investighează posibile infracțiuni de corupție, precum luare și dare de mită sau trafic de influență, dar și infracțiuni asimilate celor de corupție, precum abuz în serviciu, ce ar fi fost săvârșite de funcționari din cadrul PMB și a primăriilor de sector.

Cercetările se desfășoară cu privire la faptă, „in rem”, potrivit unui răspuns acordat de DNA la solicitările mainnews.ro.

În perioada 01 ianuarie – 08 octombrie 2020, pe rolul DNA – Structura Centrală au fost înregistrate 28 de dosare ce vizează presupuse infracțiuni de corupție (luare și dare de mită, trafic de influență, etc.) și asimilate celor de corupție (abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite, etc.) săvârșite de funcționari din cadrul primăriei Capitalei și a primăriilor de sector.
În aceste cauze, în acest moment cercetările se desfășoară doar cu privire la faptă, in rem”, se arată în răspunsul DNA.

Contactat de redacția mainnews.ro, viceprimarul în funcție al Capitalei, Aurelian Bădulescu, susține că nu vrea să comenteze informațiile transmise de DNA.

Gabriela Firea și Nicușor Dan nu au răspuns, până în acest moment, solicitărilor mainnews.ro.

Sursă foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on to that Topic: mainnews.ro/dna-28-de-dosare-ce-vizeaza-presupuse-infractiuni-de-coruptie-si-asimilate-celor-de-coruptie-la-primaria-capitalei-si-la-primariile-de-sector/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW