Thursday, November 30, 2023
Jurnalism corect


Discuții la Guvern pe tema prețurilor la carburanți / Miniștrii Economiei și Energiei, convocați de Nicolae Ciucă

By news.ro , in Stirile zilei , at 10 martie 2022

Premierul Nicolae Ciucă se întâlneşte joi cu miniştrii Energiei şi Economiei, precum şi cu conducerile ANPC, Consiliului Concurenței şi ANAF, după ce miercuri seară, zvonurile privind creşterea preţurilor la carburanţi au provocat cozi mari la benzinăriile din toată ţara.

Potrivit Executivului, întâlnirea este programată la ora 9:30.

Premierul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru declarând miercuri seară că ”Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”.

Şi ministrul Energiei, Virgil Popescu a precizat că România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanţi în benzinării. ”Vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi”, a spus el.

Ulterior, aproape de miezul nopţii, Virgil Popescu anunţa că a trecut pe la mai multe benzinării pentru a vedea dacă mai sunt cozi, arătând că situaţia este „calmă”. „Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au înţeles că nu e cazul să intre în panică, să stea la cozi la benzinării”, afirma el.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW