Friday, June 25, 2021
Jurnalism corect


Șeful Corpului de Control din Ministerul Sănătății, confirmat cu virusul Covid-19/ Nelu Tătaru, negativ pentru coronavirus

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 4 aprilie 2020 Etichete: , ,

Directorul Direcției Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății, Constantin Dima, a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Update:  Ministerul Sănătății a făcut noi precizări în legătură cu șeful Corpului de Control. Acesta se află internat de vineri noaptea la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța și este asimptomatic. Totodată, instituția a anunțat că rezultatul testului ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, este negativ.

Știre inițială

„Ministerul Sănătății confirmă că directorului Direcției Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății a fost depistat pozitiv la COVID-19.  Acesta se afla internat în Spitalul Clinic Judetean de Urgență Constanța. În acest caz s-a început ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților direcți.

Mai mult, în cadrul Ministerului Sănătății vor fi luate măsuri de dezinfecție. In această dimineata, ministrului Sănătății, Nelu Tătaru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19”, a anunțat instituția.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW