Saturday, September 30, 2023
Jurnalism corect


DIICOT: Au fost identificate și ridicate mai multe categorii de urme criminalistice

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 4 august 2019 Etichete: , ,

DIICOT a continuat, duminică, cercetarea în casa și în curtea lui Gheorghe Dincă, de unde au fost ridicate mai multe probe care urmează să fie expertizate, transmite instituția printr-un comunicat de presă.

Anchetatorii menționează că activitățile de cercetare și căutare prin toată gospodărie lui Gheorghe Dincă vor continua zilele următoare  în prezența inculpatului sau a avocatului său.

Comunicatul integral al DIICOT

Astăzi, data de 04.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiștii specializați din cadrul Poliției Române – delegați au continuat activitățile de cercetare în dosarul cauzei, între care și cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate.

Activitățile de cercetare și căutare în locuința, în dependințele, în autoturismul și în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate și în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului și a avocatului său.

Menționăm că activitățile de cercetare și căutare care nu presupun prezența inculpatului sunt încă în desfășurare.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW