Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


DIICOT: Gheorghe Dincă a avut un COMPLICE. Bărbatul a fost reținut pentru ca ar fi violat-o pe Luiza

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 27 noiembrie 2019 Etichete: ,

Detalii cutremurătoare din dosarul DIICOT. Procurorii  au reținut un bărbat din anturajul lui Gheorghe Dincă. Cei doi ar fi violat-o împreună pe Luiza Melencu. 

Inculaptul  va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă, fiind acuzat de viol în formă agravată. În aceste momente se află la IGPR.

„Cu puțin timp în urma procurorii DIICOT au reținut un inculpat acuzat de viol în forma agravată asupra victimei majore din dosar, respectiv Luiza Melencu. În acest moment vă pot confirma că au fost administrate probe suficiente pentru a formula acuzații oficiale”, a declarat Georgiana Hosu.

Conform surselor mainnews.ro, pe inculpat îl cheamă Risipițeanu Ștefan.

„Bărbatul reţinut astăzi, autor al infracțiunii de viol în formă agravată, este o persoana fără ocupație, fără pregătire, fără venituri şi fără un domiciliu stabil. Este necăsătorit, nu are copii şi este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice. Acesta nu este cunoscut cu antecedente penale şi nu există nici o conexiune între inculpat şi vreun grup de criminalitate organizată investigat de către DIICOT”, conform DIICOT.

Gheorghe Dincă a adus-o pe Luiza Melencu la el acasă în data de 14 aprilie 2019. În aceași zi, bărbatul în vârstă de 46 de ani ar fi fost la Dincă acasă și i-ar fi cerut să întrețină relații sexuale cu fata.

Conform DIICOT, cei doi au întreținut relații sexuale cu tânăra de 19 ani.

„La 14 aprilie 2019, în jurul orei 12.00, după ce Dincă a răpit-o pe Luiza, luând-o la ocazie pe raza  Caracal, a transportat-o la domiciliul său în scopul exploatării sexuale(….)

La explicațiile oferite de către inculpatul Dincă Gheorghe în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu Melencu Luiza
În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul Dincă Gheorghe a fost de acord.
Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheorghe, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate”, a spus Georgiana Hosu.

sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *