Wednesday, May 1, 2024
Jurnalism corect


DIICOT a prins trei persoane care vindeau substanţe cu efect psihoactiv tinerilor din Satu-Mare

By news.ro , in Stirile zilei , at 4 aprilie 2023 Etichete: , , , , ,

Trei persoane din Satu Mare sunt cercetate pentru trafic de droguri, fiind suspectate că vindeau substanţe cu efect psihoactiv tinerilor, inclusiv elevi. Unul dintre suspecţi a fost prins în flagrant.

„La data de 3 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii  Organizate Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acţiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar având ca obiect comiterea infracţiunilor de efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, a transmis, marţi, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au surprins în flagrant delict, în municipiul Satu Mare, un bărbat, în timp ce comercializa o substanţă cristalină cu efect psihoactiv 3-CMC.

În cauză s-a reţinut că, în perioada februarie – martie a.c., bănuiţii au comercializat, în mod repetat, diverse cantităţi de substanţe cu efecte psihoactive, către consumatori, inclusiv elevi, din oraşul Carei”, a mai transmis Poliţia Română.

Ulterior acţiunii de prindere în flagrant delict, poliţiştii au făcut 7 percheziţii domiciliare, în judeţul Satu Mare, în urma cărora au fost identificate mai multe doze de 3-CMC, un pistol neletal cu gaze, suspus autorizării, o armă cu aer comprimat, aproximativ 500 de alice calibrul 4,5 mm şi mai multe telefoane mobile.

„Trei bărbaţi, din judeţul Satu Mare, au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, în vederea audierii. În cursul zilei de astăzi, 4 aprilie, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare, cu propunerea de arestare preventivă a doi dintre bănuiţi, pentru 30 de zile”, a mai transmis sursa citată.

Sursă foto: Poliția Română

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW