Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


DIICOT: A fost finalizată percheziția informatică asupra unor medii de stocare, telefoane dar și a unui laptop

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 8 august 2019 Etichete: ,

DIICOT a anunțat joi după amiază că au fost finalizate perchezițiile informatice asupra unor telefoane mobile, un laptop, dar și asupra unor medii de stocare, găsite în casa lui Gheorghe Dincă de la Caracal. Toate acestea s-au făcut în prezența inculpatului. 

„În cursul acestei zile a fost finalizată percheziția informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile și stick-uri de memorie, în prezența inculpatului și a  apărătorului din oficiu, urmând ca datele obținute să fie prelucrate analitic de către specialiști din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activităților de specialitate din cadrul DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO-IGPR”, se precizează îm comunicatul DIICOT.

Tot joi, 08.08.2019, au fost audiate mai multe persoane, printre care părinții Alexandrei. Pentru moment, cercetările la fața locului au fost oprite urmând să fie reluate vineri, 09.08.2019.

 

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info to that Topic: mainnews.ro/diicot-a-fost-finalizata-perchezitia-informatica-asupra-unor-medii-de-stocare-telefoane-dar-si-a-unui-laptop/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW