Sunday, December 10, 2023
Jurnalism corect


DIICOT: A continuat cercetarea la fața locului pentru a stabili prezența Luizei în casa inculpatului

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 3 august 2019 Etichete: , ,

Purtătorul de cuvânt al DIICOT a făcut declarații la sfârșitul unei zile în care au fost percheziții la casa lui Gheorghe Dincă dar și căutări în teren. Anchetatorii au încercat descopere dacă Luiza, tânăra de 18 ani dispărută în luna aprilie, a fost în casa principalului suspect. 

„Astăzi a continuat cercetarea la față locului care a vizat fixarea prezenței Luizei la domiciliul inculpatului. S-au ridicat trei urme biologice, s-au făcut cercetări în teren pentru căutare de noi probe.  De asemenea, la dosarul cauzei au fost atașate cele două rapoarte, cel antropologic și cel genetic. Raportul antropologic rezultă că fragmentele osoase găsite aparțîn unei persoane cu vârstă cuprinsă între 12 și 15 ani. Din constatările preliminare ale expertizei genetice s-a stabilit profilul genetic, profil ADN unic, al unei persoane de gen feminin, aparține Alexandrei, în proporție de 99,99%”, a precizat Mihaela Porime, purtător de cuvânt al DIICOT. 

În urma perchezițiilor, în casa lui Gheorghe Dincă au fost găsite 3 telefoane mobile care vor fi expertizate la București. 

Luiza Melencu, tânara de 18 ani, a dispărut încă din luna aprilie. Până la izbucnirea scandalului, DIICOT nu a avut niciun suspect.

Mihaela Porime mai spune că inculpatul a recunoscut faptele, iar la ultima audiere a dat noi indicii.

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW