Saturday, June 19, 2021
Jurnalism corect


DIICOT a clasat dosarul pentru grup infracțional organizat, deschis în urma plângerii primarului Daniel Băluță împotriva unor jurnaliști

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 10 iunie 2021

Procurorii DIICOT au clasat dosarul penal pentru grup infracțional organizat deschis în urma plângerii primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, împotriva a patru jurnaliști de la Libertatea și Newsweek.

De asemenea, parchetul a decis să decline către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 cauza în care se cercetează pentru pretinsa săvârșire a infracțiunii de șantaj.

Clasare vine la trei săptămâni distanță după ce, în urma plângerii lui Daniel Băluță, procurorul DIICOT Edi Ionuț Toma i-a audit în dosar pe jurnaliștii Cătălin Tolontan, Ionuț Toma, Sabin Orcan și Mircea Marian.

Amintim că Judecătoria Sectorului 2 i-a dat câștig de cauză primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, în procesul intentat împotriva jurnaliștilor Libertatea, Cătălin Tolontan și Răzvan Luțac. Instanța a obligat publicația să șteargă articolele care îl vizau pe fostul șef al ADP Sector 4, Marian Goleac. Decizia nu este definitivă.

Sursa foto: Primăria Sector 4

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW